Yhteistyöposterit Hanna Kivisalon kanssa

Yhteistyöposterit Hanna Kivisalon kanssa

juliste avioliitto

Sain jälleen kunnian tehdä uusia tuotteita kirjoittaja-opettaja Hanna Kivisalon kanssa. Olemme tehneet Hannan kanssa yhteistyötä aiemminkin, kuten Kiitos ja Koti -julisteet. Uudet tuotteet ovat ikäänkuin jatkoa tarinalle. Hannan koskettavat tekstit sopivat erinomaisesti Imageroad minipostereiden kantavaan ”kauniit sanat”- teemaan. Teksteistä löydät niin iloa omaan arkeen kuin lahjaideoita elämän erilaisiin juhlahetkiin. Teksteissä sanoitetaan tavallinen arki totuudenmukaisesti, mutta kauniisti ja se tehdään vahvasti tunteella. Arkipäivän kommellukset nähdään rikkautena ja toivoa tulvii joka kulman takaa. Sanat sanotaan niin kauniisti, että kyynelkanavat saattavat aueta kerran jos toisenkin.

lahjaidea hääpareille

Hanna kertoo blogissaan itsestään näin: ”Perheenäiti, teologi ja suurten tunteiden ystävä kirjoittelee asioista, joihin kaikilla on varaa.” Hän kirjoittaa suosittua Sekunnit ja tunnit -blogia. Ensimmäisen kirjansa Hanna julkaisi vuonna 2019. Kirjassa esiintyy mm. samoja tekstejä tai niiden pidempiä versioita, kun yhteistyöjulisteissammekin.

Uudet yhteistyöjulisteet:

Avioliitto -juliste

Lujaksi -miniposteri

Syntymä -juliste

Ole armoa -juliste

TO TOP