Imageroad julisteiden takana

Imageroad julisteiden takana

Julisteiden tekijä

Imageroad julistekauppa on yhden naisen verkkoputiikki, jossa pääsen toteuttamaan paloa luovaan työhön. Päivätyöni graafisen suunnittelun parissa tukee hyvin työtä julisteiden parissa ja olikin aikoinaan alkusysäys kaupan syntymiselle.

Ensimmäinen Imageroad kauppa näki päivänvalon vuonna 2012. Valikoima painottui tuolloin enemmän lastentuotteisiin ja ajalleen ominaisiin, englanninkielisiin tekstiprintteihin. Alusta asti mukana ovat kulkeneet mustavalkoiset kirjainjulisteet, jotka edelleen pitävät pintansa sisustuksessa klassisen tyylinsä ansiosta.

Sunnittelen, kuvaan ja luon kaupan tuotteet itse ja vastaan kaikista kaupan toiminnoista. Tuotteet painetaan Suomessa. Laatu on tärkeä kriteeri ja paperivalinnat tehdään harkitusti. Pienet mustavalkoiset miniposterit kruunataan mm. kotimaisella Terreus kartongilla. Yhteistyökumppanit ovat tarkoin valittuja ja he huolehtivat laadukkaan painojäljen toteutumisesta.

Minut voi löytää useasti pellonpientareelta tai ojanreunalta tallentamassa kärsämön yksityiskohtaa tai täydellistä auringonlaskua kameran linssille. Löydän luonnosta jatkuvasti upeita yksityiskohtia. Niitä tallentamalla jaan suomalaisen luonnon kaunetta myös muiden ulottuville.

Teen yhteistyötä myös kirjoittajien kanssa. Kannustavat, tsemppaavat ja piristävät sanat minipostereissa ilahduttavat ja luovat toivoa.

Asustelen perheeni kanssa Varsinais-Suomessa, Laitilassa, jossa yrityksen toimisto myös sijaitsee.
Kiva kun kävit lukemassa tarinaa julisteiden takaa.

Heidi

TO TOP